Tel.: 052 77 00 24 052 77 00 24
De logistiek voor uw event door ons geregeld!

Niet alleen voor een privévervoer vanuit Temse naar Zaventem of Charleroi is Vanarosi er voor u, maar ook voor het organiseren van vervoer rond uw evenementen!

Privévervoer nodig voor een congres of een belangrijke meeting? Vanarosi regelt uw logistiek op professionele wijze en vervoert u en uw collega’s op gepaste wijze. Met stijl en alle comfort!

Wij vervoeren managers en directieleden met stijl en luxe! Ook uw bedrijfspersoneel reist met alle comfort, veiligheid en persoonlijke service vanuit Temse en heel Vlaanderen naar Zaventem, Charleroi of andere bestemmingen met een privévervoer van Vanarosi.

Wanneer uw klanten per vliegtuig, trein of boot aankomen of vertrekken pikken wij ze tijdig op en brengen ze naar de juiste locatie. Voor congressen en meetings van 2 tot 250 personen regelen wij uw hele logistieke gebeuren, van het inzetten van personenwagens tot autocars, van aankomst tot vertrek zodat het vervoer steeds vlot blijft verlopen gedurende het hele evenement.

Wilt u in plaats van de luchthavens van Zaventem of Charleroi naar een andere plaats voor bijvoorbeeld sightseeing? Dan zorgt Vanarosi voor een dagtrip naar heel België en het buitenland. Van Temse tot Antwerpen en van Amsterdam tot Parijs. Wij regelen het voor u!

Aarzel niet en contacteer ons voor een privévervoer. Wij zijn 24 uur op 24 bereikbaar en dat 7 dagen op 7!

Contacteer ons! 052 77 00 24 052 77 00 24