Tel.: 052 77 00 24 052 77 00 24
Stressvrij op zakenreis met Vanarosi!

Wij voorzien u van zakelijk bedrijfsvervoer uit Temse en heel Vlaanderen naar de luchthavens van Zaventem en Charleroi of naar het buitenland.

Voor uw zakelijk vervoer is de dienst van Vanarosi de oplossing. Bij ons reist u met stijl en aan een eerlijke prijs.

Bezorg uzelf geen onnodige stress aan het begin van uw zakenreis. Vanarosi zorgt ervoor dat u op een comfortabele manier en stipt op tijd uw vlucht haalt!

Een zakelijke reis brengt dikwijls stress met zich mee. Zadel uzelf daar niet mee op voor het vertrek en doe een beroep op een betrouwbare reispartner die u comfortabel en op tijd naar de luchthaven van Zaventem of Charleroi brengt. Bedrijfsvervoer vanuit Temse en heel Vlaanderen is de expertise van onze firma. U krijgt alle luxe en comfort onderweg in onze BMW of Opel Vivaro.

Bent u nog op zoek naar comfortabel en betaalbaar bedrijfsvervoer? Twijfel dan niet en contacteer Vanarosi. Wij zijn 24 uur op 24 bereikbaar en 7 dagen op 7. Bij ons vertrekt u voor uw zakelijke reizen vanuit Oost-Vlaanderen, Temse, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Luchthavens die wij bedienen zijn Zaventem en Charleroi, maar ook Schiphol en Paris Charles de Gaulle.

Contacteer ons! 052 77 00 24 052 77 00 24